Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ženski modrček vas bo spremljal ves dan, zato je izjemno pomembno, da se v njem počutite udobno. Nedeto.si ponuja klasične nedrčke za vsakodnevno nošenje, čipkaste in push-up nedrčke za posebne priložnosti ter športne nedrčke za aktivne ženske. Želite, da se modrček ujema s hlačkami ali tangicami? Priskrbite si popoln komplet seksi spodnjega p...

Ženski modrček vas bo spremljal ves dan, zato je izjemno pomembno, da se v njem počutite udobno. Nedeto.si ponuja klasične nedrčke za vsakodnevno nošenje, čipkaste in push-up nedrčke za posebne priložnosti ter športne nedrčke za aktivne ženske. Želite, da se modrček ujema s hlačkami ali tangicami? Priskrbite si popoln komplet seksi spodnjega perila, ki bo všeč vam in vašemu partnerju. Našli boste številne svetovno znane blagovne znamke, kot so: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Puma, Under Armour in številni drugi.

Modrček z naramnicami ali brez modrčka?

V skoraj vsaki ženski omari najdemo klasičen modrček z oporo, ki prsim daje potrebno oporo in lepo obliko. Po drugi strani pa so lahko za nekatere ženske neudobni in preveč zavezujoči. V tem primeru vam priporočamo, da izberete modrček brez steznika, ki je še posebej primeren za prosti čas ali šport (na primer v kombinaciji z ženskimi kratkimi hlačami). Vendar pa prsim ne zagotavlja veliko opore, zato je bolj primeren za lastnice manjših prsi. Ne pozabite, da je ne glede na to, kakšen modrček izberete, najpomembneje, da se v njem dobro počutite. 

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 295 predmetov
na stran
1-30 od 295 predmetov