120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Po napornem dnevu si privoščite zasluženo sprostitev. Oblecite se v udobno moško haljo, postavite noge na mizo in pozabite na skrbi. Topla oblačila s kapuco ali šalovim ovratnikom vas bodo zanesljivo ogrela in poskrbela, da bodo dolgi zimski večeri veliko bolj znosni. Oglejte si moške frotirne kopalne plašče ali češke kopalne plašče Styx, ki vse...

Po napornem dnevu si privoščite zasluženo sprostitev. Oblecite se v udobno moško haljo, postavite noge na mizo in pozabite na skrbi. Topla oblačila s kapuco ali šalovim ovratnikom vas bodo zanesljivo ogrela in poskrbela, da bodo dolgi zimski večeri veliko bolj znosni. Oglejte si moške frotirne kopalne plašče ali češke kopalne plašče Styx, ki vsebujejo velik delež bombaža. Za popoln občutek dobrega počutja pa ne pozabite na pletene nogavice, ki vas bodo ogrele do dna.

Kako izbrati popoln kopalni plašč

Pri izbiri halje se osredotočite na njen material. Iščete kopalni plašč za zimo, ki vas bo grel po topli kopeli, ali kopalni plašč za poletje, ki ga lahko preprosto oblečete čez pižamo in se odpravite na teraso? V prvem primeru boste cenili frotirni, flanelni ali bombažni kopalni plašč, ki dobro vpija vlago in vas zanesljivo greje. Nasprotno pa so satenaste kopalne halje idealne za poletje, saj so prijetno hladne na koži. In kaj obleči pod haljo? Nekateri jo radi nosijo golo, vendar priporočamo nošenje dobro prilegajočih se bokseric ali kratkih hlač.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-13 od 13 predmetov
1-13 od 13 predmetov