Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Da bi se počutili motivirane in se osredotočili na svoj nastop, nosite funkcionalno spodnje perilo in športne nogavice, ki učinkovito odvajajo znoj in vpijajo neprijetne vonjave. Poleg tega ga odlikujejo visoka trajnost, odlične termoregulacijske lastnosti in antibakterijski učinki, ki se dosežejo na primer z dodatkom srebrovih vlaken. Oglejte ...

Da bi se počutili motivirane in se osredotočili na svoj nastop, nosite funkcionalno spodnje perilo in športne nogavice, ki učinkovito odvajajo znoj in vpijajo neprijetne vonjave. Poleg tega ga odlikujejo visoka trajnost, odlične termoregulacijske lastnosti in antibakterijski učinki, ki se dosežejo na primer z dodatkom srebrovih vlaken. Oglejte si žensko in moško športno spodnje perilo - ženske lahko najdejo funkcionalne hlačke in nedrčke, moški pa lahko izbirajo med hlačkami, boksericami in kratkimi hlačami. 

Kako izbrati športno spodnje perilo

Najprej in predvsem se vam mora športno spodnje perilo popolnoma prilegati - skoraj kot druga koža. Moški se najpogosteje odločajo za oprijete hlačke ali bokserice, medtem ko ženske ostajajo zveste klasiki v obliki funkcionalnih hlačk klasičnega kroja in športnega modrčka. To ne pomeni, da ne morete nositi športnih brazilk ali tangic, vendar poskrbite za posebno higieno. Kaj pa izbira materiala? Od vas je odvisno, ali imate raje sintetična ali naravna vlakna, med katerimi sta najbolj znana merino volna in bambusova vlakna.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 740 predmetov
na stran
1-30 od 740 predmetov