120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Black Friday
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Black Friday

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Od glave do peta se odenite v vesele barve in zabavne motive, ki odlično odražajo vašo osebnost ali trenutno razpoloženje. Ženske in moške kratke hlače z veselimi motivi so udobne, odlično krojene in izdelane iz kakovostnih materialov, zato jih lahko nosite tudi za spanje. Od vas je odvisno, kateri vzorec boste izbrali in ali vam bodo bolj všeč...

Od glave do peta se odenite v vesele barve in zabavne motive, ki odlično odražajo vašo osebnost ali trenutno razpoloženje. Ženske in moške kratke hlače z veselimi motivi so udobne, odlično krojene in izdelane iz kakovostnih materialov, zato jih lahko nosite tudi za spanje. Od vas je odvisno, kateri vzorec boste izbrali in ali vam bodo bolj všeč vesele kratke hlače s klasično ali športno elastiko. Oglejte si kratke hlače Styx, Represent ali Horsefeathers ter si zagotovite ustrezne nogavice za moške in ženske.

Kako izbrati kakovostno spodnje perilo

Čeprav na prvi pogled ni vidna, pomembno vpliva na vaše počutje čez dan. Zato spodnjega perila ne izbirajte le glede na obliko, temveč upoštevajte tudi njegov kroj, kakovost izdelave in material. Medtem ko vodijo moške bokserice, ki pristajajo skoraj vsem tipom postave, ženske najpogosteje izbirajo klasično krojene ženske h lačke. Če pa želite narediti vtis na partnerja, si omislite čipkaste tangice ali spodobne brazilke, ki razkrivajo vašo zadnjico.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 994 predmetov
na stran
1-30 od 994 predmetov