Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Želite imeti v predalu odlično spodnje perilo, vendar zanj ne želite porabiti več časa, kot je res potrebno? Potem je naročnina na spodnje perilo kot nalašč za vas! Izbirate lahko med kratkimi hlačami ali boksericami priljubljenih blagovnih znamk, kot sta Styx in Nedeto, enkrat na četrtletje pa bomo dodali še par udobnih nogavic Styx kot darilo ...

Želite imeti v predalu odlično spodnje perilo, vendar zanj ne želite porabiti več časa, kot je res potrebno? Potem je naročnina na spodnje perilo kot nalašč za vas! Izbirate lahko med kratkimi hlačami ali boksericami priljubljenih blagovnih znamk, kot sta Styx in Nedeto, enkrat na četrtletje pa bomo dodali še par udobnih nogavic Styx kot darilo za vsako priložnost.

Spodnje perilo, ki se vam prilega kot druga koža

Čeprav nam je to nerazumljivo, nekaterim izbira spodnjega perila sploh ni pomembna ... Zato smo se odločili, da jim to olajšamo - samo en klik in enkrat na tri mesece bo v vašem poštnem nabiralniku pristal paket, poln odlično prilegajočih se boksaric ali moških bokseric.

Bokserje Nedeto ponujamo kot naročnino za 6 ali 12 mesecev, bokserje in boksarice Styx pa lahko naročite za 3, 6 ali 12 mesecev. Od vas je odvisno, kako pogosto želite prejemati pakete presenečenja. Naročnine na spodnje perilo imajo v primerjavi z drugimi naročili dodatno prednost, saj poštnino plačujemo mi. Z celoletno naročnino pa lahko uživate tudi v posebnem darilu - enkrat na tri mesece vam bomo poslali nogavice Styx. Tudi teh ni nikoli dovolj.

Pri izdelavi spodnjega perila smo zelo pozorni, da se vam popolnoma prilega in je izdelano iz materiala, ki je prijeten na otip in je primeren za vsakodnevno nošenje. Zaradi prefinjenega prileganja lahko uživate v izjemnem udobju, ki mu ni para.

Kako naročim naročnino na spodnje perilo?

Vsak moški si zasluži luksuzno spodnje perilo - seveda pa vsakemu ustreza nekaj malce drugačnega. Zato lahko pri naročnini na spodnje perilo izbirate, ali vam bomo poslali oprijete bokserice ali ohlapnejše boksarice. Izbirate lahko tudi elastiko v pasu - ali vam je ljubša klasična oblika ali sodobna tkana elastika s športnim videzom.


Poseben nasvet: Naročnina na spodnje perilo je lahko odlično darilo za vsakega moškega - partnerja, brata ali očeta! Če želite nekaj posebnega za rojstni dan, praznik ali božič, je to prava izbira.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-20 od 20 predmetov
1-20 od 20 predmetov