120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Pri izbiri otroškega spodnjega perila je najpomembnejše udobje. Zato se osredotočite na pravo velikost in kroj, pa tudi na kakovost materiala. Fantovsko spodnje perilo se mora popolnoma prilegati. Ne pozabite, da dečki ne sedijo dolgo časa pri miru, zato mora biti spodnje perilo za otroke še posebej zračno. Pomembno je, da dovolj dobro odvaja z...

Pri izbiri otroškega spodnjega perila je najpomembnejše udobje. Zato se osredotočite na pravo velikost in kroj, pa tudi na kakovost materiala. Fantovsko spodnje perilo se mora popolnoma prilegati. Ne pozabite, da dečki ne sedijo dolgo časa pri miru, zato mora biti spodnje perilo za otroke še posebej zračno. Pomembno je, da dovolj dobro odvaja znoj. Spodnje perilo za dečke se deli na spodnjice, kratke hlače in boksarice. Če je vaš deček prerasel pleničke in mu izbirate prvo spodnje perilo, začnite s hlačkami.

Kaj je vredno vedeti o otroških spodnjicah?

Izbira spodnjega perila za otroke je zahtevnejša od izbire drugih kosov oblačil. Spodnje perilo se neposredno dotika kože, zato je najbolje izbrati material, ki ne draži kože. Pri rezanju ne pozabite, da se ne sme nikjer uščipniti. Gumice na fantovskih spodnjih hlačah ne smejo povzročati mehurjev v pasu ali okoli bokov. Zakaj izbrati spodnjice kot prvo spodnje perilo za dečke? Pomagali vam bodo pri prehodu s plenic na urjenje na nočnik. Najkakovostnejše hlače za otroke so izdelane iz bombaža ali mešanice bombaža in elastana. Bombaž odlično diha in odvaja znoj. Poleg tega gre za naravni material, ki je hipoalergeni. Otrokom je običajno vseeno za material ali kroj. Veliko bolj jih zanima oblikovanje. Če želite razveseliti svojega potomca, mu kupite spodnje hlače s Spidermanom ali McQueenom. Na voljo tudi v priljubljenih vzorcih nogavice a copati.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-20 od 20 predmetov
1-20 od 20 predmetov