Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Iščete spodnje perilo, ki je prijetno na otip in ustreza občutljivi ali alergični koži? Poskusite spodnje perilo iz merino volne, ki v nasprotju z navadno volno ne grize, se ne praska in ne smrdi. Za vsakogar se najde nekaj. Medtem ko bodo ženske navdušene nad izjemno mehkimi hlačkami in nedrčki, bodo moški cenili dobro prilegajoče se bokserice...

Iščete spodnje perilo, ki je prijetno na otip in ustreza občutljivi ali alergični koži? Poskusite spodnje perilo iz merino volne, ki v nasprotju z navadno volno ne grize, se ne praska in ne smrdi. Za vsakogar se najde nekaj. Medtem ko bodo ženske navdušene nad izjemno mehkimi hlačkami in nedrčki, bodo moški cenili dobro prilegajoče se bokserice, športniki pa ne bodo pogrešali funkcionalnega perila iz 100-odstotne merino volne, ki učinkovito odvaja znoj. 

Spoznajte merino volno

Merino volna je izredno fina volna, ki jo proizvajajo domače ovce, znane kot merino. Iz Maroka se je razširila do Avstralije in Nove Zelandije, kjer se mora spopadati z različnimi podnebnimi razmerami. Pred vremenskimi vplivi jo ščiti flis iz tankih volnenih vlaken, ki v vročih dneh dobro diha, v mrzlih dneh pa odlično izolira. Zato se merino volna uporablja tudi za izdelavo ženskih športnih nedrčkov in hlačk, ki med drugim učinkovito vpijajo znoj.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 36 predmetov
na stran
1-30 od 36 predmetov