Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Nedrčki z naramnicami so sestavni del garderobe vsake ženske. Lepo podpirajo vaše prsi, zagotavljajo poln dekolte in lahko tudi lajšajo bolečine v hrbtu. Da bi nedrčki z oporo dobro delovali in zagotavljali potrebno podporo, morajo tesno objemati prsi. Prepričajte se, da se steznik tesno prilega telesu, da vas nikjer ne stiska in da se konča p...

Nedrčki z naramnicami so sestavni del garderobe vsake ženske. Lepo podpirajo vaše prsi, zagotavljajo poln dekolte in lahko tudi lajšajo bolečine v hrbtu. Da bi nedrčki z oporo dobro delovali in zagotavljali potrebno podporo, morajo tesno objemati prsi. Prepričajte se, da se steznik tesno prilega telesu, da vas nikjer ne stiska in da se konča pri pazduhi. Ali raje nosite nedrčke brez ščitnikov? Našli jih boste tudi tukaj!

Kako izbrati ženski modrček?

Ali se vam modrček dobro prilega, ni odvisno le od njegove velikosti in prileganja, temveč tudi od oblike košaric in naramnic. Med klasične modrčke spadajo nedrčki s trikotnimi skodelicami, ki so še posebej primerni za manjše prsi. Če iščete modrček za večje prsi, izberite modrček z debelejšimi naramnicami, ki se ne vtikajo v kožo. Osredotočite se tudi na kakovost materialov - enobarvni nedrčki iz bambusovih vlaken ali bombaža, ki dihajo in ne dražijo kože, so odlična izbira. 

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-21 od 21 predmetov
1-21 od 21 predmetov