120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Čistimo zaloge! Popusti do 80 %
Popusti do 80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Za kakovostno spodnje perilo vam ni treba zapraviti več tisočakov - oglejte si ponudbo moškega spodnjega perila, bokseric in kratkih hlač na razprodaji. Zdaj lahko svoje najljubše kose dobite s popustom do 80 % ali v znižanih paketih po ugodni ceni. Razprodaja oblačil in spodnjega perila vključuje zadnjih nekaj velikosti in modelov, ki ne bodo ...

Za kakovostno spodnje perilo vam ni treba zapraviti več tisočakov - oglejte si ponudbo moškega spodnjega perila, bokseric in kratkih hlač na razprodaji. Zdaj lahko svoje najljubše kose dobite s popustom do 80 % ali v znižanih paketih po ugodni ceni. Razprodaja oblačil in spodnjega perila vključuje zadnjih nekaj velikosti in modelov, ki ne bodo več na voljo, zato ne oklevajte in si jih privoščite še danes. Popust ne velja le za moške kratke hlače in bokserice, temveč tudi za moške nogavice.

Kakovostni material je bistvenega pomena

Razveselite sebe in svojega partnerja ter svoji garderobi zagotovite svež veter v obliki kakovostnega in udobnega spodnjega perila. Posebno pozornost namenite izbiri materiala, ki mora biti čim bolj udoben za nošenje, zračen in elastičen. Moške kratke hlače in bokserice iz bombaža, bambusovih vlaken ali modala, ki so naravni materiali, udobni za nošenje in ne dražijo kože, so kot nalašč za vsakodnevno nošenje. Za šport pa raje izbirajte oblačila iz sintetičnih vlaken ali merino volne, ki učinkovito absorbira vonjave in vpija znoj. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 757 predmetov
na stran
1-30 od 757 predmetov