120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Lepe, neustavljive, praktične in udobne ... in tudi moški jih obožujejo! O čem govorimo? Gre za ženske tangice, ki so postale priljubljene po vsem svetu in so danes najljubši kos številnih žensk. Odlične so ne le za vsakodnevno nošenje, temveč tudi za romantične trenutke, ko želite biti videti odlično. Zato ponujamo tudi ženske tangice Calv...

Lepe, neustavljive, praktične in udobne ... in tudi moški jih obožujejo! O čem govorimo? Gre za ženske tangice, ki so postale priljubljene po vsem svetu in so danes najljubši kos številnih žensk. Odlične so ne le za vsakodnevno nošenje, temveč tudi za romantične trenutke, ko želite biti videti odlično. Zato ponujamo tudi ženske tangice Calvin Klein, Diesel, Victoria's Secret ali Tommy Hilfiger. Izbirate lahko med klasičnimi tangicami, funkcionalnimi, čipkastimi, bombažnimi, v pakiranjih po en, dva ali tri!  Izbira je vsekakor velika. Ponujamo samo preverjeno in kakovostno spodnje perilo priznanih blagovnih znamk. Že to bi moralo zagotoviti vaše zadovoljstvo. Trudimo se, da je ponudba vedno takšna, da lahko izbere vsak.

 

Navdušite z razkošnimi ženskimi tangicami

Pokažite svoje novo spodnje perilo, ki je čudovito videti pod oprijetimi oblačili, zlasti pod oblekami, kar bo cenil tudi vaš fant ali mož. Čipkaste tangice bodo poskrbele, da boste videti neustavljivo. Ponujamo pa tudi praktične kose, idealne za ženske, ki imajo raje udobje. Izberite brez omejitev na Nedeto.si! In kupite več kot 39,99 €, dobite BREZPLAČNO dostavo!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 183 predmetov
na stran
1-30 od 183 predmetov