120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

S prodajo otroških oblačil lahko izbrane kose dobite po privlačnih cenah. Popusti na otroška oblačila znašajo do 80 %. Po ugodni ceni lahko dobite nogavice, hlačke, spodnjice, boksarice ali boksarice. Otroke razveselite s spodnjim perilom živih barv. In kaj jim nariše pristen nasmeh na obraz? Spodnje perilo z veselimi potiski. Kaj pa živali, lik...

S prodajo otroških oblačil lahko izbrane kose dobite po privlačnih cenah. Popusti na otroška oblačila znašajo do 80 %. Po ugodni ceni lahko dobite nogavice, hlačke, spodnjice, boksarice ali boksarice. Otroke razveselite s spodnjim perilom živih barv. In kaj jim nariše pristen nasmeh na obraz? Spodnje perilo z veselimi potiski. Kaj pa živali, liki iz risank ali slike iz stripov?

Prodaja otroškega blaga

Katera otroška oblačila lahko izbirate? Za dečke smo pripravili kratke hlače, bokserice in spodnjice v klasičnem enobarvnem dizajnu, pa tudi z elegantnimi potiski. Kaj pravite na črte, pletenine, netopirje ali Paw Patrol? Za dekleta so na voljo bombažne hlačke s slikami Minnie, lutke Barbie ali živalskimi potiski. Nogavice za dečke in deklice so na voljo v visoki in gležnjarski različici. Izbirate lahko med športnim in klasičnim dizajnom. Tudi nogavice imajo igriv in privlačen dizajn.

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri

Pri izbiri poceni otroškega spodnjega perila in oblačil bodite pozorni na proizvodne materiale, kose in pravilno velikost. Nogavice se ne smejo zviševati, hkrati pa mora biti v njih dovolj prostora za prste na nogah. V njih gleženj ne sme biti stisnjen. Za fantovske boksarice in kratke hlače potrebujete tkano elastiko, ki je udobna, ne pritiska in drži spodnje perilo na mestu. Dekliške hlačke ne smejo drgniti dimeljskega dela noge. Elastični trak ne sme povzročati mehurjev. Izberite spodnje perilo, ki je večinoma izdelano iz bombaža ali bombaža in elastana, ki mu daje elastičnost. V teh materialih se občutljiva otroška koža počuti zadovoljno.

Kaj so paketi s popustom

Če želite poceni kupiti oblačila za otroke, vas bodo zanimali znižani paketi spodnjega perila. V paketu so običajno trije ali več kosov, ki so enaki ali pa se razlikujejo po obliki. Nakup spodnjega perila v kompletu s popustom vas bo stal manj kot nakup enega kosa naenkrat.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 213 predmetov
na stran
1-30 od 213 predmetov