Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Belo spodnje perilo spada med klasiko, ki ima častno mesto v vsaki garderobi. Izgleda zelo sveže, okusno in je skoraj nevidno pod svetlimi oblačili. Predvsem ženske cenijo čiste bele hlačke in spodnjice, ki jih lahko brez težav nosite tudi pod prosojnimi oblekami, ali bele modrčke s čipko, ki so videti nežni in romantični. Tudi moški ne smejo z...

Belo spodnje perilo spada med klasiko, ki ima častno mesto v vsaki garderobi. Izgleda zelo sveže, okusno in je skoraj nevidno pod svetlimi oblačili. Predvsem ženske cenijo čiste bele hlačke in spodnjice, ki jih lahko brez težav nosite tudi pod prosojnimi oblekami, ali bele modrčke s čipko, ki so videti nežni in romantični. Tudi moški ne smejo zaostajati - ne pozabite, da je treba za bele hlače in bokserice skrbeti, da ostanejo resnično bele. 

Kakovostni material je bistvenega pomena

Da bi se počutili udobno, nas ne sme nikjer ugrizniti, opraskati ali prehladiti. Osnova za spodnje perilo je tako kakovosten in na otip prijeten material, ki ne draži kože. Spodnje perilo iz naravnih materialov, kot so bombaž, bambusova vlakna ali modal, je primerno za vsakodnevno nošenje. Priljubljene so tudi kombinacije naravnih materialov z drugimi vlakni, najpogosteje elastanom ali poliestrom. To izboljša trpežnost, podaljša življenjsko dobo in poveča elastičnost spodnjega perila, kar zagotavlja večje udobje pri nošenju.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 153 predmetov
na stran
1-30 od 153 predmetov