Poletni Božič! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Nevidno spodnje perilo ne sme manjkati v nobeni moški ali ženski garderobi. To ne vključuje le ženskih hlačk in moških bokserjev, temveč tudi na primer majice, vključno z majicami proti potenju. Če iščete diskretno spodnje perilo, izdelano na Češkem, vam bo blagovna znamka Covert zelo všeč. Prednost spodnjega perila za telo je, da ni vidno pod o...

Nevidno spodnje perilo ne sme manjkati v nobeni moški ali ženski garderobi. To ne vključuje le ženskih hlačk in moških bokserjev, temveč tudi na primer majice, vključno z majicami proti potenju. Če iščete diskretno spodnje perilo, izdelano na Češkem, vam bo blagovna znamka Covert zelo všeč. Prednost spodnjega perila za telo je, da ni vidno pod oblačili. Najpogosteje se nosi pod prosojnimi materiali.

Odkrijte prednosti nevidnega spodnjega perila

Večina spodnjega perila je na voljo v mesni barvi. Bež spodnje perilo se popolnoma zlije z vašo poltjo, zato se ne bo videlo niti pod belo srajco, bluzo ali majico. Na voljo so nevidne hlačke, bokserice ter majice in majice s kratkimi rokavi. V ponudbi lahko izbirajo tako dame kot gospodje. Nevidno spodnje perilo je najpogosteje izdelano iz bombaža. Hlače in bokserice so izdelane iz mešanega materiala, ki ga sestavljata bombaž in elastan. Elastan daje bombažu elastičnost, zato se spodnje perilo popolnoma prilagodi vašim oblinam.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-8 od 8 predmetov
1-8 od 8 predmetov