120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Neizpodloženi nedrčki brez ščitnikov so očitna izbira za ženske z velikimi prsmi. Zagotavljajo izjemno udobje in zadostno podporo za večje prsi. Široki nastavljivi trakovi, ki so običajno trdno pripeti na skodelice, prispevajo k udobnemu nošenju. Najbolj priljubljeni modrčki s kostmi so čipkasti modrčki, ki so videti zelo ženstveni, in športni ...

Neizpodloženi nedrčki brez ščitnikov so očitna izbira za ženske z velikimi prsmi. Zagotavljajo izjemno udobje in zadostno podporo za večje prsi. Široki nastavljivi trakovi, ki so običajno trdno pripeti na skodelice, prispevajo k udobnemu nošenju. Najbolj priljubljeni modrčki s kostmi so čipkasti modrčki, ki so videti zelo ženstveni, in športni modrčki. Ali raje nosite nedrčke z oporo? Našli jih boste tudi tukaj!

Kako izbrati ženski modrček?

Z dobro prilegajočim se modrčkom ste videti vitkejši, ni vam treba zgrbančiti in vaše prsi so videti bolj čvrste. Čudovit dekolte bodo pričarali nedrčki s trikotnimi skodelicami ali zapeljivi nedrčki bardot, katerih oblika poudari predvsem zgornjo linijo prsi. Pri izbiri modrčka se osredotočite tudi na kakovost materialov - udobni modrčki iz bambusovih vlaken ali bombaža, ki dihajo in ne dražijo kože, so odlična izbira. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 242 predmetov
na stran
1-30 od 242 predmetov