120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ženski trikotni nedrčki brez steznika so primerni za ženske z manjšimi prsmi, ki so rahlo privzdignjene in naravno oblikovane. Posebej priljubljene so braletke - navadno čipkasti nedrčki z mehkimi skodelicami in širokim obsegom, ki so zelo udobni za nošenje. Če imate polnejše prsi, boste cenili nedrčke brez oblazinjenja s ščitnikom, ki vam bodo...

Ženski trikotni nedrčki brez steznika so primerni za ženske z manjšimi prsmi, ki so rahlo privzdignjene in naravno oblikovane. Posebej priljubljene so braletke - navadno čipkasti nedrčki z mehkimi skodelicami in širokim obsegom, ki so zelo udobni za nošenje. Če imate polnejše prsi, boste cenili nedrčke brez oblazinjenja s ščitnikom, ki vam bodo zagotovili večjo oporo in ohranili prsi na mestu. 

Kako izbrati ženski modrček?

Dobro prilegajoči se modrček je enostavno prepoznati - tesno objame telo, naravno oblikuje prsi in jim nudi oporo. Kako izbrati tak modrček? Osredotočite se na pravo velikost in kroj, vrsto trakov in nenazadnje na kakovost oblikovanja. Raje uporabljajte naravne materiale, ki ne dražijo vaše kože, in poskusitenedrčke iz bambusovih vlaken ali bombaža. Če radi nosite oprijete majice ali obleke, si kupite brezšivni modrček, ki je pod oblačili skoraj neviden.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-5 od 5 predmetov
1-5 od 5 predmetov