120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Radi bi se vključili tudi mi in strankam omogočili, da se odločijo, ali želijo prispevati k zmanjšanju uporabe embalažnih materialov na splošno.

V tej kategoriji boste našli spodnje perilo, ki smo ga dobili od dobaviteljev in je v škatlah iz recikliranega papirja, ki jih vedno znova uporabljamo. Tako prejmemo blago, ga vzamemo iz škatle, skrijem...

Radi bi se vključili tudi mi in strankam omogočili, da se odločijo, ali želijo prispevati k zmanjšanju uporabe embalažnih materialov na splošno.

V tej kategoriji boste našli spodnje perilo, ki smo ga dobili od dobaviteljev in je v škatlah iz recikliranega papirja, ki jih vedno znova uporabljamo. Tako prejmemo blago, ga vzamemo iz škatle, skrijemo škatlo, naslednjič pa dobavitelj vzame škatle nazaj in jih na ta način vedno znova uporabljamo. 

Poleg tega se kratke hlače STYX, ki se šivajo neposredno na Češkem, dobavljajo tudi v teh škatlah, ki se vedno znova uporabljajo za zmanjšanje količine embalažnega materiala, kar je v današnjem svetu vse bolj pogosto.

Če nam želite pomagati - v tej kategoriji lahko naročite spodnje perilo "BREZ OVOJA" - kaj točno to pomeni?

Spodnje perilo ne bo zavito v nobeno embalažo - plastično, pločevinasto, papirnato itd., kvečjemu lahko na embalaži najdete "držalo", ki omogoča obešanje spodnjega perila na naših stojalih, vendar je to držalo narejeno iz recikliranega papirja - zato poskušamo čim bolj zmanjšati število embalaže in embalažnih materialov.

Od vas je odvisno, kako boste naročili blago; če ga naročite kot osebni prevzem v eni od naših trgovin, vam lahko zagotovimo, da bomo blago dostavili v škatli za večkratno uporabo, ki jo bomo odpeljali nazaj v naše skladišče in jo ponovno uporabili. Vaše blago vas bo čakalo v trgovini in ne bo v drugi škatli ali vrečki. Tako ne bo treba uporabljati dodatne embalaže, kar nam je ljubše :).

Druga možnost je seveda klasično naročilo na eno od naših zbirnih mest ali neposredno na vaš dom, vendar tam paketa ne moremo poslati popolnoma brez embalaže, zato morate uporabiti našo škatlo iz recikliranega materiala - vendar bomo tudi v tem primeru mislili na najmanjšo količino embalažnega materiala in vam poslali najmanjšo škatlo, ki jo bomo našli :)

Imate vprašanja, pripombe ali zamisli o tej kategoriji in o tem, kako bi lahko še izboljšali naše storitve, da bi se skupaj še bolj približali zmanjšanju količine embalaže?

Pošljite mi e-pošto na info@nedeto.si in skupaj se približajmo Zero Waste.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-11 od 11 predmetov
1-11 od 11 predmetov