120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter



Ali kupujete ekološko hrano? Ali podpirate trgovce v pravični trgovini? Si prizadevate, da bi svet postal boljši kraj za življenje? V tem primeru morate paziti tudi na kakovost oblačil, ki jih nosite. Nekatera oblačila so polna kemikalij in nezdravih snovi, ki niso škodljive le za zdravje ljudi. Če iščete oblačila brez kemikalij, želite oblačil...



Ali kupujete ekološko hrano? Ali podpirate trgovce v pravični trgovini? Si prizadevate, da bi svet postal boljši kraj za življenje? V tem primeru morate paziti tudi na kakovost oblačil, ki jih nosite. Nekatera oblačila so polna kemikalij in nezdravih snovi, ki niso škodljive le za zdravje ljudi. Če iščete oblačila brez kemikalij, želite oblačila s certifikatom Oeko-Tex Standard. Zagotavljanje varnih oblačil je še posebej pomembno, zlasti pri otroškem perilu.

Kaj je standard Oeko-Tex?

Ste na svojih oblačilih odkrili oznako Oeko-Tex in se sprašujete, kaj pomeni? Gre za mednarodni sistem preskušanja in certificiranja tekstila. Certificirani bodo le tekstilni izdelki, ki so izdelani iz materialov, ki niso škodljivi za zdravje. Testiranje poteka v 17 testnih inštitutih s pisarnami po vsem svetu. Merila za testiranje so zapisana v katalogu, ki vključuje seznam škodljivih snovi in najnovejše znanstvene študije.
Tekstil in drugi materiali, ki se uporabljajo za izdelavo na primer ženskega in moškega spodnjega perila, se testirajo na prisotnost škodljivih snovi. Med njimi so pesticidi, formaldehid, težke kovine, konzervansi in barve, ki povzročajo alergije. Če se potrdi prisotnost katere koli od škodljivih snovi, proizvajalec ne bo prejel certifikata Oeko-Tex. Potrdilo se izda le za eno leto. Proizvajalec mora zato vsako leto opraviti testiranje, da ohrani certifikat.
Standard Oeko-Text deli izdelke v 4 razrede. Temu primerno se pristopi k testiranju.
1.       Oblačila za otroke do 3. leta starosti,
2. oblačila, ki so v neposrednem stiku s kožo,
3. oblačila, ki niso v neposrednem stiku s kožo,
4. drugi tekstilni izdelki.

                                                                                              

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 885 predmetov
na stran
1-30 od 885 predmetov