120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Čistimo zaloge! Popusti do 80 %
Popusti do 80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete nogavice, ki bodo poskrbele, da bodo noge vašega otroka suhe in tople? Pri Nedeto.si boste našli nogavice za deklice in nogavice za dečke, ki se razlikujejo po dizajnu. Medtem ko so nogavice za dekleta običajno v vseh barvah, so nogavice za fante najpogosteje okrašene z logotipi superjunakov ali liki iz Vojne zvezd. Imate že nogavice za o...

Iščete nogavice, ki bodo poskrbele, da bodo noge vašega otroka suhe in tople? Pri Nedeto.si boste našli nogavice za deklice in nogavice za dečke, ki se razlikujejo po dizajnu. Medtem ko so nogavice za dekleta običajno v vseh barvah, so nogavice za fante najpogosteje okrašene z logotipi superjunakov ali liki iz Vojne zvezd. Imate že nogavice za otroke? Kupite dekliško ali fantovsko spodnje perilo, da z njimi dopolnite otrokovo garderobo.

Kakovostni material je bistvenega pomena

Zagotovo si za svoje otroke želite le najboljše. To upoštevajte pri izbiri oblačil in se osredotočite na njihov kroj in izdelavo. Občutljiva otroška koža bo cenila kakovostno spodnje perilo, otroške hlače in pižame iz naravnih materialov, kot sta bombaž ali bambus. Zelo dobro dihajo, so prijetni na otip in ne povzročajo alergijskih reakcij. In kako obleči otroke za šport? Izogibajte se umetnim vlaknom in se raje odločite za naravno spodnje perilo in oblačila iz merino volne, ki učinkovito odvaja znoj in absorbira vonj.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 147 predmetov
na stran
1-30 od 147 predmetov