Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Bombažna otroška pižama bo vašim malčkom omogočila miren in nemoten spanec, ki si ga zaslužijo po napornem dnevu igre in učenja. Za pižame za deklice in pižame za dečke so značilni udoben kroj, kakovosten material in izvirno oblikovanje. Zato vas ne more presenetiti, da jih otroci zjutraj za nobeno ceno ne želijo sneti. Ker imamo v mislih otrok...

Bombažna otroška pižama bo vašim malčkom omogočila miren in nemoten spanec, ki si ga zaslužijo po napornem dnevu igre in učenja. Za pižame za deklice in pižame za dečke so značilni udoben kroj, kakovosten material in izvirno oblikovanje. Zato vas ne more presenetiti, da jih otroci zjutraj za nobeno ceno ne želijo sneti. Ker imamo v mislih otroke vseh starosti, boste našli tako zimske kot poletne pižame za otroke, stare od 2 do 14 let. 

Kakovostno spodnje perilo je bistvenega pomena

Otroško spodnje perilo je v tesnem stiku s kožo, zato pri izbiri upoštevajte njegov kroj, šive in kakovost materiala. Najboljši način za to je naložba v spodnje perilo iz bombaža ali bambusa - naravni materiali so primerni za občutljivo kožo najmlajših, omogočajo jim prosto dihanje in ne povzročajo alergijskih reakcij. Medtem ko je dekliško spodnje perilo sestavljeno predvsem iz klasično krojenih hlačk in športnih nedrčkov, je fantovsko spodnje perilo sestavljeno iz hlačk, bokserjev in kratkih hlač.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 32 predmetov
na stran
1-30 od 32 predmetov