Poletni Božič! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Iščete darilo za očeta, dedka, brata ali partnerja? Z barvitimi in veselimi copati zagotovo ne boste zgrešili. Elegantni copati Dedoles so na voljo z različnimi motivi, zato boste zlahka izbrali pravo obliko. Ni vam več treba dolgo razmišljati, kaj podariti svojemu računalničarju, fotografu, vrtnarju, navdušencu nad stripi ali ljubitelju živali....

Iščete darilo za očeta, dedka, brata ali partnerja? Z barvitimi in veselimi copati zagotovo ne boste zgrešili. Elegantni copati Dedoles so na voljo z različnimi motivi, zato boste zlahka izbrali pravo obliko. Ni vam več treba dolgo razmišljati, kaj podariti svojemu računalničarju, fotografu, vrtnarju, navdušencu nad stripi ali ljubitelju živali. Copati z veselimi motivi bodo razveselili vsakega moškega.

Copati ne samo za dom

Pri izbiri copat za moške je najpomembnejša velikost. Čevelj se mora dobro prilegati stopalu. Zaradi večje velikosti so čevlji padali z noge, peta ali prsti pa so štrleli iz manjše velikosti. Če iščete udobne copate za domačo uporabo, si zagotovo želite takšne, ki imajo podlogo iz spominske pene in se popolnoma prilegajo vašemu stopalu. Prednost copat iz tkanine, ki se drsijo, je njihova majhna teža, zato so odlična izbira tudi za potovanja. V veselih moških copatih se boste tudi v tujem okolju počutili kot doma.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-10 od 10 predmetov
1-10 od 10 predmetov