120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Čistimo zaloge! Popusti do 80 %
Popusti do 80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete darilo za očeta, dedka, brata ali partnerja? S pisanimi in veselimi copati ne boste zgrešili. Copati Dedoles so na primer na voljo z različnimi motivi, zato lahko zlahka izberete obliko, ki ustreza okusu prejemnika. Ni vam treba dolgo razmišljati, kaj podariti svojemu informatiku, fotografu, vrtnarju, navdušencu nad stripi ali ljubitelju...

Iščete darilo za očeta, dedka, brata ali partnerja? S pisanimi in veselimi copati ne boste zgrešili. Copati Dedoles so na primer na voljo z različnimi motivi, zato lahko zlahka izberete obliko, ki ustreza okusu prejemnika. Ni vam treba dolgo razmišljati, kaj podariti svojemu informatiku, fotografu, vrtnarju, navdušencu nad stripi ali ljubitelju živali. Copati z veseli motivi bodo razveselili vsakega moškega.

Copati ne samo za dom

Pri izbiri copat za moške je najpomembnejša velikost. Čevelj se mora dobro prilegati stopalu. Zaradi večje velikosti so čevlji padali z noge, peta ali prsti pa so štrleli iz manjše velikosti. Če iščete udobne copate za domačo uporabo, si želite copate s podlogo iz spominske pene, ki se popolnoma prilegajo vašemu stopalu. Prednost copat iz tkanine, ki se drsijo, je njihova majhna teža, zato je z njimi udobno potovati. Tudi v tujem okolju se boste počutili kot doma. veseli copati za moške.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-9 od 9 predmetov
1-9 od 9 predmetov