Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Katera koža je najbolj občutljiva? Otroška! Zato si zaslužijo spodnje perilo, ki ne povzroča drgnjenja, rdečice kože, mozoljev ali drugih alergijskih reakcij. Spodnje perilo za otroke mora biti kot druga koža. Prilagoditi se morajo teku, skakanju, pa tudi otroškim pretepom (zlasti pri dečkih). Ali ste vedeli, da lahko otroško spodnje perilo kupi...

Katera koža je najbolj občutljiva? Otroška! Zato si zaslužijo spodnje perilo, ki ne povzroča drgnjenja, rdečice kože, mozoljev ali drugih alergijskih reakcij. Spodnje perilo za otroke mora biti kot druga koža. Prilagoditi se morajo teku, skakanju, pa tudi otroškim pretepom (zlasti pri dečkih). Ali ste vedeli, da lahko otroško spodnje perilo kupite s popustom? Ponujamo poceni, a kakovostno otroško spodnje perilo.

Udobno spodnje perilo za dečke in deklice

Imamo spodnje perilo za dečke v najbolj priljubljenih slogih. Ali imate raje kratke hlače, kratke hlače ali bokserke? V ponudbi dekliškega spodnjega perila ne boste našli le klasičnih hlačk, temveč tudi udobne kratke hlače. Kratke hlače za dekleta v zadnjem času navdušujejo svet. Predstavljajte si, da se vaši potomci igrajo v istih kratkih hlačah. Ali ni to ljubko? Samo sorodstvena harmonija.


Otroci obožujejo barve in igrive potiske. Spodnje perilo za dekleta, pa tudi fantovsko spodnje perilo češke blagovne znamke Styx in slovaške Dedoles bo vzbudilo njihovo radovednost. Ne boste se več ubadali z vsakodnevnim dolgočasnim oblačenjem, saj bodo otroci takoj oblekli spodnje perilo. Oblikovanje je za otroke na prvem mestu. Vendar pa morajo starši paziti predvsem na material in prileganje. Najbolj prijetno spodnje perilo za dojenčke je izdelano iz bombaža. Rezi so prefinjeni, tako da otroka nikjer ne zadušijo in mu pustijo popolno svobodo. V kategoriji boste našli tudi najbolj udobne pižame in nogavice.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 499 predmetov
na stran
1-30 od 499 predmetov