120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Pri otroških spodnjicah je najpomembnejše udobje. Ker so otroci nenehno v gibanju, se jim morajo spodnje hlače prilegati kot druga koža. Katere so osnovne značilnosti, ki jih mora izpolnjevati otroškaspodnje perilo? Predvsem mora dihati in odvajati znoj. Otroci se na primer med igro skrivalnic zelo znojijo. Poleg tega spodnje perilo ne sme omej...

Pri otroških spodnjicah je najpomembnejše udobje. Ker so otroci nenehno v gibanju, se jim morajo spodnje hlače prilegati kot druga koža. Katere so osnovne značilnosti, ki jih mora izpolnjevati otroškaspodnje perilo? Predvsem mora dihati in odvajati znoj. Otroci se na primer med igro skrivalnic zelo znojijo. Poleg tega spodnje perilo ne sme omejevati njihovega gibanja. Seveda je za otroke najpomembneje, da jim je spodnje perilo všeč, zato posegajte po igrivih vzorcih, kot so pravljični liki ali ljubke živali.

Na kaj je treba paziti pri izbiri hlačk za dekleta?

Dekliške hlačke morajo biti prave velikosti. Spodnjice med gibanjem ne smejo zdrsniti navzdol, vendar tudi ne smejo biti po nepotrebnem ohlapne. Preverite elastike v pasu in okoli stegen. Ne smejo povzročati mehurjev. Če bi segli po dekličinih spodnjicah, bi prišlo do odrgnin in morda alergijske reakcije. Kakovostne otroške hlačke morajo biti izdelane iz naravnih materialov. Najbolj priljubljeni so bombaž, organski bombaž in bambus. Elastan dodaja elastičnost bombažnemu materialu, zato lahko izberete udobne otroške hlačke iz mešanice bombaža in elastana. Dekliške hlačke lahko kupite v kompletu, pa tudi posamično. Svojega otroka boste zagotovo razveselili z veselimi dekliškimi hlačkami. Manjšim deklicam bodo všeč hlačke z otroškimi motivi. Če imate doma mlado damo, ki rada usklajuje svoja oblačila, ji lahko priskrbite tudi par otroških hlačk. nogavice ali . modrček v podobni barvi ali vzorcu.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-27 od 27 predmetov
1-27 od 27 predmetov