Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Iščete otroško spodnje perilo, ki je udobno, elegantno in izdelano iz kakovostnih materialov? Stavite na otroške kratke hlače in boksarice Styx, ki so zašite na Češkem in izdelane iz 100-odstotnega bombaža. Nad njimi ne boste navdušeni le vi, ampak tudi vaši malčki - saj so te vesele kratke hlače za otroke izjemno udobne, zračne in primerne tud...

Iščete otroško spodnje perilo, ki je udobno, elegantno in izdelano iz kakovostnih materialov? Stavite na otroške kratke hlače in boksarice Styx, ki so zašite na Češkem in izdelane iz 100-odstotnega bombaža. Nad njimi ne boste navdušeni le vi, ampak tudi vaši malčki - saj so te vesele kratke hlače za otroke izjemno udobne, zračne in primerne tudi za občutljivo kožo najmlajših. Da bo jasno - kratke hlače Styx so primerne za dečke in deklice!

Kako izbrati spodnje perilo za otroke?

Otroška koža je zelo nagnjena k draženju, zato pri izbiri spodnjega perila dajte prednost naravnim materialom. Najbolj priljubljen je organski bombaž, zelo priljubljene pa so tudi otroške kratke hlače iz bambusovih vlaken, modala ali merino volne. Da bi vam olajšali izbiro, si prizadevamo, da boste našli dovolj širok izbor dekliškega in fantovskega spodnjega perila, izdelanega z mislijo na občutljivo otroško kožo. Osredotočamo se na udobno prileganje, naravne materiale in izvirno oblikovanje, ki je zanimivo za otroke vseh starosti.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 187 predmetov
na stran
1-30 od 187 predmetov