120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Ste ljubitelj MMA? Potem ne smete zamuditi kratkih hlač in boksaric iz omejene izdaje KTV, ki sta jo ustvarila češka znamka Styx in Karlos Terminator Vémola. Kratke hlače so izdelane iz 100-odstotnega bombaža, bokserice pa so namenjene športu, saj so izdelane iz kombinacije bombaža, antibakterijskega modala in likre. Oba kosa spodnjega perila s...

Ste ljubitelj MMA? Potem ne smete zamuditi kratkih hlač in boksaric iz omejene izdaje KTV, ki sta jo ustvarila češka znamka Styx in Karlos Terminator Vémola. Kratke hlače so izdelane iz 100-odstotnega bombaža, bokserice pa so namenjene športu, saj so izdelane iz kombinacije bombaža, antibakterijskega modala in likre. Oba kosa spodnjega perila sta okrašena z logotipom blagovnih znamk Styx in KTV. Boksarice in boksarice KTV so zapakirane v posebno VIP darilno škatlo, saj je to primerno in primerno.

Karlos Vémola nosi spodnje perilo Styx

Pravilno izbrano spodnje perilo vam bo zagotovilo dobro počutje, dvignilo samozavest, poleg tega pa vam bo prineslo plus točke pri partnerju. Pomembno je, da izberete spodnje perilo, ki ustreza vaši velikosti in je izdelano iz kakovostnih materialov, ki so prijetni na dotik in ne dražijo kože. Odlična izbira je moško spodnje perilo Styx, ki je večinoma izdelano iz bombaža in se šiva na Češkem. Ni čudno, da je Karlos Vémola izbral to češko blagovno znamko za svoje KTV blago.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-15 od 15 predmetov
1-15 od 15 predmetov