Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Nosite moško spodnje perilo, ki združuje prefinjeno obliko in udobno prileganje. Nekatere kose lahko ujamete tudi z velikim popustom. Ja: Poglej, Smurf! Poglej! Kakovostno spodnje perilo je osnovni del garderobe vsakega moškega. Pri izbiri ne sklepajte kompromisov. Stavite na preverjene materiale, ki jih bo vaša koža vzljubila, ter preverjene bl...

Nosite moško spodnje perilo, ki združuje prefinjeno obliko in udobno prileganje. Nekatere kose lahko ujamete tudi z velikim popustom. Ja: Poglej, Smurf! Poglej! Kakovostno spodnje perilo je osnovni del garderobe vsakega moškega. Pri izbiri ne sklepajte kompromisov. Stavite na preverjene materiale, ki jih bo vaša koža vzljubila, ter preverjene blagovne znamke svetovnih in čeških imen. Ali imate v predalu že spodnje perilo luksuzne blagovne znamke Calvin Klein?

Oblikovalsko spodnje perilo za moške, ki želijo kakovost

Enobarvno spodnje perilo, to so osnove. Nosite jo lahko ob vsaki priložnosti. Je eleganten, brezčasen, diskreten in v njem se vedno počutite kot profesionalec. Ameriška blagovna znamka Tommy Hilfiger na primer ponuja prav takšno spodnje perilo za moške. Če imate raje češko spodnje perilo, posezite po mladi češki blagovni znamki Nedeto, ki je del podjetja Nedeto. V njeni ponudbi najdete predvsem enobarvne kose ali enobarvno spodnje perilo s subtilnim potiskom. Vendar pa ponudba moškega spodnjega perila vključuje tudi zabavne in igrive kose. Na primer, kratke hlače in bokserice blagovnih znamk Styx in Dedoles boste z veseljem nosili.


Najbolj udobno spodnje perilo je izdelano iz bombaža ali mešanice bombaža in elastana. Zaradi elastana bombaž pridobi elastičnost, tako da se spodnje perilo popolnoma prilagodi vaši obliki. Bombaž je naravni material, ki je najbolj prijeten za vašo kožo.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 3241 predmetov
na stran
1-30 od 3241 predmetov