120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Čistimo zaloge! Popusti do 80 %
Popusti do 80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Iščete spodnje perilo za dečke, ki je udobno, elegantno in izdelano iz kakovostnih materialov? Stavite na boksarice za fante blagovne znamke Styx, ki so sešite na Češkem in so sestavljene iz 100-odstotnega bombaža. Zato so zelo zračni, udobni za telo in primerni za otroško kožo. Poleg tega je spodnje perilo Styx na voljo v številnih izvirnih in...

Iščete spodnje perilo za dečke, ki je udobno, elegantno in izdelano iz kakovostnih materialov? Stavite na boksarice za fante blagovne znamke Styx, ki so sešite na Češkem in so sestavljene iz 100-odstotnega bombaža. Zato so zelo zračni, udobni za telo in primerni za otroško kožo. Poleg tega je spodnje perilo Styx na voljo v številnih izvirnih in barvitih vzorcih, med katerimi bo vaš malček zagotovo izbiral.

Kako izbrati spodnje perilo za otroke?

Koža najmlajših je zelo občutljiva na vse, s čimer pride v stik - zlahka postane razdražena, rdeča ali srbeča. Zato otroško spodnje perilo za deklice in dečke izbirajte glede na kakovost uporabljenih materialov. Za vsakodnevno nošenje so primerne otroške kratke hlače iz naravnih materialov, kot so bombaž, bambusova vlakna ali modal. Za šport pa jim priskrbite raztegljivo spodnje perilo iz merino volne, ki dobro vpija vonjave in odvaja znoj. Fantje bodo cenili otroške boksarice, ki se tesno prilegajo telesu, dekleta pa bodo uživala v športnih brezšivnih hlačah z nogavico.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 67 predmetov
na stran
1-30 od 67 predmetov