Black Friday
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Black Friday

Privoščite si popolno udobje vsak dan z dobro izdelanimi moškimi kratkimi hlačami! Ne glede na to, ali iščete nevtralen kos ali nekaj nenavadnega, ga boste tu zagotovo našli. Proste hlače so absolutna klasika v repertoarju moškega spodnjega perila, saj jih lahko nosite na poslovni sestanek ali poležavanje na kavču in ste še vedno videti elegantn...

Privoščite si popolno udobje vsak dan z dobro izdelanimi moškimi kratkimi hlačami! Ne glede na to, ali iščete nevtralen kos ali nekaj nenavadnega, ga boste tu zagotovo našli. Proste hlače so absolutna klasika v repertoarju moškega spodnjega perila, saj jih lahko nosite na poslovni sestanek ali poležavanje na kavču in ste še vedno videti elegantno.

Moške kratke hlače za vsak dan

Kratke hlače so na voljo v toliko oblikah, da jih ne morete prešteti na prste. Izberete lahko model s krajšimi ali daljšimi nogami, s pasom ali klasičnim elastičnim trakom, odvisno od vašega okusa. Vsekakor pri nakupu poiščite kakovostne materiale, ki vas bodo razvajali. Nosite 100-odstotni bombaž ali sodobne mešanice, ki so primerne za ekstremne športe. Odlična izbira so kratke hlače iz bambusovih vlaken, ki so prijetna na otip, odlično odvajajo vlago in imajo antibakterijske učinke.


Moške kratke hlače so na voljo v številnih vzorcih in barvah, zato so brezčasen kos za vsako priložnost. Mladi duhovi vseh starosti bodo zagotovo navdušeni nad kratkimi hlačami z veselimi potiski, ki bodo narisali nasmeh na obraz vsakomur, ki jih bo videl.

Trenirke svetovnih in čeških blagovnih znamk

Pri nas lahko brez težav izberete povsem prave kratke hlače, ki ustrezajo vašemu okusu. V klasičnih kratkih hlačah Calvin Klein ali Tommy Hilfiger se boste počutili kot David Beckham, v kratkih hlačah 69SLAM pa se boste podali na avstralske plaže med svobodomiselne deskarje.


Pri Nedeto.si lahko najdete tudi preverjene češke blagovne znamke, kot sta Gino ali Andrie. Med najbolj priljubljenimi izdelki so tudi kratke hlače Styx ali Nedeto - gre za naše zasebne blagovne znamke, zato smo jih preizkusili na lastni koži in se zavzemamo za njihovo kakovost.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 1088 predmetov
na stran
1-30 od 1088 predmetov