120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Čistimo zaloge! Popusti do 80 %
Popusti do 80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Za spanje porabimo do tretjino svojega življenja, zakaj si ga torej ne bi popestrili s kakovostno in dobro prilegajočo se pižamo? Razveselite se in v svojo garderobo dodajte žensko ali moško pižamo, s katero boste lahko uživali v sproščujočem večeru ob kaminu, maratonu serij na Netflixu ali celo vikend zajtrku v toplih odejah. Za vsakogar imamo...

Za spanje porabimo do tretjino svojega življenja, zakaj si ga torej ne bi popestrili s kakovostno in dobro prilegajočo se pižamo? Razveselite se in v svojo garderobo dodajte žensko ali moško pižamo, s katero boste lahko uživali v sproščujočem večeru ob kaminu, maratonu serij na Netflixu ali celo vikend zajtrku v toplih odejah. Za vsakogar imamo nekaj - v naši ponudbi ne boste našli le satenaste in flanelne pižame, temveč tudi božične in seksi pižame za posebne priložnosti. 

Spi kot v sanjah

Ali se tudi vi ponoči prevračate z ene strani na drugo, se vam pižama prilepi na hrbet in se ves čas prevrača ali vas duši? Izberite novo spalno oblačilo, ki bo ohlapno in izdelano iz kakovostnega materiala. Izbiro prilagodite letnemu času - medtem ko boste v poletnih mesecih našli majice in kratke hlače iz hladnega satena, vam bo pozimi zanesljivo toplo v flanel pižami in toplih ženskih ali moških nogavicah. V vsakem primeru vlagajte v kakovost. Trajnost pižame je vedno odvisna od kakovosti njene izdelave.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 181 predmetov
na stran
1-30 od 181 predmetov