Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Da so nogavice popolnoma nepomemben del vaše obleke? In ni pomembno, kako so videti? Ne več! Pri nakupu nogavic bodite previdni. Pri nas lahko nakupujete prek spleta. Ženske nogavice so že nekaj časa sestavni del ponudbe spodnjega perila. Zdaj jih lahko naročite skupaj z drugimi kosi oblačil. Ponujamo predvsem priljubljeno češko blagovno znamko...

Da so nogavice popolnoma nepomemben del vaše obleke? In ni pomembno, kako so videti? Ne več! Pri nakupu nogavic bodite previdni. Pri nas lahko nakupujete prek spleta. Ženske nogavice so že nekaj časa sestavni del ponudbe spodnjega perila. Zdaj jih lahko naročite skupaj z drugimi kosi oblačil. Ponujamo predvsem priljubljeno češko blagovno znamko Phuseckle, pa tudi Infantia, Puma, Diesel, Represent, Tommy Hilfiger ali Horsefeathers. Vse te blagovne znamke izdelujejo zelo kakovostne nogavice, ki jih lahko izberete od preprostih barv do mešanice različnih odtenkov. Za vsako sezono boste potrebovali drugačne. Pozimi boste cenili daljše in toplejše nogavice, ki so tudi zračne, da se vaša stopala ne bodo po nepotrebnem potila. Poleti pa lahko nogavice zlahka skrijete v svoje najljubše superge. Stavite na nizke nogavice, ki vam bodo nevsiljivo služile pri hoji po mestu ter na poti v službo in šolo.

Funkcionalne ženske nogavice

Ne smemo pozabiti na funkcionalne ženske nogavice, ki jih bodo cenili vsi. Idealne so za športne dejavnosti in daljša potovanja. Iščete nadpovprečno zračne, lahke in mehke nogavice, ki se hitro sušijo? Ponujamo tudi te - pustite se očarati nogavicam iz bambusovih vlaken!

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 468 predmetov
na stran
1-30 od 468 predmetov