Black Friday
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Black Friday

Filtriranje po kategorijah

Spol
Več... Manj
Destinacija
Več... Manj
Velikost
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ženske hlačke Meracus

Meracus je češka blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo in inovativno oblikovanje menstrualnih izdelkov za večkratno uporabo. Znana je predvsem po vložkih iz blaga, ki jih izdeluje od leta 2012, in menstrualnih spodnjicah - te šiva v svoji delavnici v Jabloncu nad Nisou od leta 2016 (mimogrede, to so bile prve menstrualne spodnjice, izdelane na Češkem!).

Menstrualne spodnjice Meracus so zasnovane z mislijo na udobje in zdravje žensk, hkrati pa spodbujajo trajnostni življenjski slog. Z nakupom izdelka Meracus podprete češko proizvodnjo in naredite nekaj dobrega za planet.

Menstrualne spodnjice Meracus trajajo večno

Se sprašujete, zakaj izbrati menstrualne spodnjice Meracus? Morda zato, ker prvi modeli še vedno delujejo za stranke. Temu lahko rečemo resnično dolga življenjska doba. Ženske jih imajo rade tudi zaradi prijetnega bombažnega dotika. Menstrualne spodnjice Meracus so ene redkih na trgu, ki so odporne na pranje pri visokih temperaturah - lahko jih perete pri 60°. To je za mnoge ženske pomembno iz higienskih razlogov.

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 36 predmetov
na stran
1-30 od 36 predmetov