Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Spol
Več... Manj
Destinacija
Več... Manj
Velikost
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Moške kopalke Rip Curl


Elegantne kopalne hlače Rip Curl pritegnejo pozornost že na prvi pogled. Barvite kopalne hlače so pri kupcih še posebej priljubljene zaradi udobnega prileganja in dizajna, v katerem boste uživali. Moške kopalke so svojevrstna disciplina, ki jo Rip Curl obvlada do popolnosti.

Uživajte v življenju na plaži v kopalkah Rip Curl

Kopalne hlače Rip Curl so popolno utelešenje poletja. Na plaži lahko uživate v udobju, se premetavate v valovih, vendar se v njih zagotovo ne boste izgubili niti na zabavi ob bazenu. Bili boste neopazni in že na prvi pogled bo jasno, da imate stil.
Rahlo oprijeti kroji zagotavljajo, da nič ne leti in da ste videti elegantno, tudi ko se izvijete iz valov. Udoben elastičen pas je mogoče prilagoditi z vrvico, zato se kopalne hlače prilegajo vsaki postavi. Navdušil vas bo tudi prijeten material, ki se posuši v nekaj minutah.

Plavalne hlače od surfarjev za vse

Avstralska blagovna znamka Rip Curl se že od sedemdesetih let prejšnjega stoletja osredotoča na proizvodnjo kopalk, zlasti moških kopalk in kopalnih hlač. Začeli so kot proizvajalci izdelkov za deskarje, vendar so njihove pisane kopalke postopoma postale priljubljene pri vseh, tako pri moških kot pri ženskah.
Če iščete svež videz in se želite v kopalkah vedno dobro počutiti, so moške kopalne hlače Rip Curl očitna izbira.

Najljubše kategorije

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-20 od 20 predmetov
1-20 od 20 predmetov