120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Čistimo zaloge! Popusti do 80 %
Popusti do 80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Po našem mnenju pižama sodi v vsako omaro in kdor ima rad udobje, je zvečer zagotovo ne bo izpustil iz rok. Trudimo se izbirati le resnično kakovostne, saj si naše stranke zaslužijo le najboljše. Torej ali vse (super cena, super kakovost, super videz) ali nič. Vsekakor vemo, da so ponujene pižame dobra osebna reklama za nasprotni spol. V naši...

Po našem mnenju pižama sodi v vsako omaro in kdor ima rad udobje, je zvečer zagotovo ne bo izpustil iz rok. Trudimo se izbirati le resnično kakovostne, saj si naše stranke zaslužijo le najboljše. Torej ali vse (super cena, super kakovost, super videz) ali nič. Vsekakor vemo, da so ponujene pižame dobra osebna reklama za nasprotni spol. V naši ponudbi najdete kratke pižame in dolge pižame.

Želite razveseliti svojo ljubljeno osebo in ji podariti darilo, ki ga bo cenila? S kakovostno moško pižamo ne more biti nič narobe. Ponujamo tudi nekaj modnih kosov Calvina Kleina ali Tommyja Hilfigerja. Poleti boste cenili lažje, zračne pižame s kratkimi rokavi in krajšimi nogami, pozimi pa so primerni dolgi rokavi in noge ter toplejši material. Vsekakor priporočamo, da stavite na preverjen bombaž, ki ima lahko na primer primes elastana ali viskoze. Nakupujte v naši spletni trgovini Nedeto.si!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 70 predmetov
na stran
1-30 od 70 predmetov