120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Nedrčki z naramnicami so sestavni del garderobe vsake ženske. Lepo podpirajo vaše prsi, zagotavljajo poln dekolte in lahko tudi lajšajo bolečine v hrbtu. Skodelice so ojačane z odstranljivim oblazinjenjem ali penasto ojačitvijo, kar daje prsim popolno okroglo obliko. Poleg popolnoma ojačanih modelov obstajajo tudi delno ojačani modeli, pri kate...

Nedrčki z naramnicami so sestavni del garderobe vsake ženske. Lepo podpirajo vaše prsi, zagotavljajo poln dekolte in lahko tudi lajšajo bolečine v hrbtu. Skodelice so ojačane z odstranljivim oblazinjenjem ali penasto ojačitvijo, kar daje prsim popolno okroglo obliko. Poleg popolnoma ojačanih modelov obstajajo tudi delno ojačani modeli, pri katerih je napolnjen le spodnji del skodelice, medtem ko je zgornji del okrašen s čipko ali prosojno mrežico. Ali raje nosite nedrčke brez oblazinjenja? Našli jih boste tudi tukaj!

Kako izbrati ženski modrček?

Z dobro prilegajočim se modrčkom ste videti vitkejši, ni vam treba zgrbančiti in vaše prsi so videti bolj čvrste. Čudovit dekolte bodo pričarali trikotni nedrčki z ojačanimi košaricami, zapeljivi nedrčki bardot, katerih oblika poudari zgornjo linijo prsi, ali push-up nedrčki, ki naravno dvignejo in oblikujejo prsi. Če radi nosite oprijete majice in obleke, si kupite ojačan brezšivni modrček, ki je pod oblačili skoraj neviden.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 94 predmetov
na stran
1-30 od 94 predmetov