120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Bambusovi nedrčki ne smejo manjkati v garderobi nobene ženske. Ne le da so izjemno prijetne na otip in nežne do kože, ampak tudi vpijajo znoj, absorbirajo vonjave in učinkovito uravnavajo temperaturne razlike. Lastnice bolj obilnega oprsja bodo cenile modrček s podloženo žičko, ki jim bo nudil prepotrebno oporo. Če si želite predvsem udobja, va...

Bambusovi nedrčki ne smejo manjkati v garderobi nobene ženske. Ne le da so izjemno prijetne na otip in nežne do kože, ampak tudi vpijajo znoj, absorbirajo vonjave in učinkovito uravnavajo temperaturne razlike. Lastnice bolj obilnega oprsja bodo cenile modrček s podloženo žičko, ki jim bo nudil prepotrebno oporo. Če si želite predvsem udobja, vam bodo všeč bambusovi nedrčki brez opetnika - na primer čipkaste bralete ali elastični športni nedrčki.

Kako izbrati ženski modrček?

Dobro prilegajoč se modrček je preprosto prepoznati - zaradi njega ste videti vitkejši, vaše prsi pa polnejše. Poleg tega tesno objame telo, ne da bi pritiskal ali stiskal, naravno oblikuje prsi in jim nudi oporo. Kako izbrati tak modrček? Osredotočite se na pravo velikost in kroj, kakovost izdelave, vrsto naramnic in nenazadnje na obliko skodelic. Ojačani modrčki vizualno povečajo prsi, trikotne skodelice jim dajejo naravno obliko, push-up oblazinjenje pa dvigne in oblikuje prsi. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-15 od 15 predmetov
1-15 od 15 predmetov