120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Kdo pri nakupovanju ne želi prihraniti denarja? Vsak, ki skrbno spremlja svoj proračun, poskuša kupovati kakovostne izdelke, po možnosti s popustom. Poceni blago ne pomeni nujno slabe kakovosti. Vedite le, da kupujete pri preverjenem in zanesljivem prodajalcu. Številne kakovostne blagovne znamke za svoje kupce pripravljajo promocije in razprodaj...

Kdo pri nakupovanju ne želi prihraniti denarja? Vsak, ki skrbno spremlja svoj proračun, poskuša kupovati kakovostne izdelke, po možnosti s popustom. Poceni blago ne pomeni nujno slabe kakovosti. Vedite le, da kupujete pri preverjenem in zanesljivem prodajalcu. Številne kakovostne blagovne znamke za svoje kupce pripravljajo promocije in razprodaje, s katerimi lahko kupijo blago blagovnih znamk po ugodnejših cenah.

Kaj pomeni poškodovana embalaža?

Blago s poškodovano embalažo je običajno mogoče kupiti z več desetodstotnim popustom. Samo blago ni poškodovano. Poškodovana je le originalna embalaža. Do poškodb embalaže blaga lahko pride med ravnanjem v skladišču, trgovini ali med prevozom. Prevleka je lahko vdrta ali le rahlo poškodovana. V to kategorijo spada tudi blago, ki je razpakirano, na primer zaradi pregleda. Edini minus, ki ga imajo izdelki, je poškodovana embalaža. Če vas skrbi predvsem kakovost blaga in se ne zanašate na originalno embalažo, je takšen nakup za vas ugoden. Prodaja blaga s poškodovano embalažo je ena od priljubljenih akcij popustov, ki vključujejo brezplačno dostavo ali znižano embalažo.

Pokaži več