Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Menstrualne hlačke so eden od ekoloških pripomočkov za menstruacijo. Edinstvene so po kroju, izdelavi in zlasti vpojnem sloju, ki se lahko spopade z različno močno menstruacijo. Absorpcijski sloj zagotavlja, da tekočina ne izteka, kjer ne bi smela. Ta pomoč vam bo pomagala, da se boste med menstruacijo počutili udobno in varno. Brez vonja ali ne...

Menstrualne hlačke so eden od ekoloških pripomočkov za menstruacijo. Edinstvene so po kroju, izdelavi in zlasti vpojnem sloju, ki se lahko spopade z različno močno menstruacijo. Absorpcijski sloj zagotavlja, da tekočina ne izteka, kjer ne bi smela. Ta pomoč vam bo pomagala, da se boste med menstruacijo počutili udobno in varno. Brez vonja ali neprijetnega občutka na koži.

Menstrualne hlačke za vsako žensko

Ta menstrualni pripomoček se lahko uporablja za vse močne menstruacije. Izberite ustrezno obliko. Ponujamo menstrualne spodnjice za lažjo, močnejšo in srednjo menstruacijo. Ločeno poglavje so menstrualne spalne hlačke, ki imajo podaljšano vpojno plast, tako da vam ni treba skrbeti za nesreče niti v ležečem položaju.


Spodnjice so narejene iz sintetičnih in naravnih materialov. Najpogosteje uporabljeni naravni materiali so bombaž, bambus ali merino volna. Izbirate lahko med različnimi vzorci hlačk. Ali nosite brezšivne menstrualne spodnjice, spodnjice s čipko ali športne menstrualne spodnjice? Glede kroja lahko izbirate med nizkim in srednjim krojem ter menstrualnimi hlačkami s pasom. Med znanimi blagovnimi znamkami menstrualnih hlačk sta Love Luna in Meracus.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 87 predmetov
na stran
1-30 od 87 predmetov