120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Čistimo zaloge! Popusti do 80 %
Popusti do 80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Želite svojim otrokom kupiti kakovostno spodnje perilo, ki ne bo izčrpalo vaše denarnice? Poiščite ugodne pakete otroških oblačil in spodnjega perila. Spodnje perilo za deklice in dečke lahko dobite po ugodni ceni. Navdihnite se z našo ponudbo dekliških hlačk, fantovskih hlačk, boksaric in bokserjev. Obstajajo tudi nogavice za vsakodnevno nošenj...

Želite svojim otrokom kupiti kakovostno spodnje perilo, ki ne bo izčrpalo vaše denarnice? Poiščite ugodne pakete otroških oblačil in spodnjega perila. Spodnje perilo za deklice in dečke lahko dobite po ugodni ceni. Navdihnite se z našo ponudbo dekliških hlačk, fantovskih hlačk, boksaric in bokserjev. Obstajajo tudi nogavice za vsakodnevno nošenje ali nogavice za športne dejavnosti.

Kaj je paket otroškega spodnjega perila s popustom

Če želite otrokom kupiti novo spodnje perilo in hkrati prihraniti denar, poiščite ugodne pakete. Našli boste več kot en kos spodnjega perila ali spodnje perilo v različnih različicah. Običajno gre za ugodne pakete otroških nogavic, ki vsebujejo nogavice različnih barv in vzorcev. Na voljo so tudi ugodni paketi dekliških hlačk ali fantovskih boksaric itd. Prednost tega je, da vas pakiranje stane manj kot nakup posameznih kosov. Imenuje se pametno nakupovanje.

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri otroškega spodnjega perila

Pri izbiri spodnjega perila za otroke bodite pozorni na kakovost materialov in pravilno velikost. Spodnje perilo je najbližje telesu, zato mora biti prijetno za kožo. Varna izbira je bombažno spodnje perilo ali bombaž v kombinaciji z elastanom, ki mu daje elastičnost. Spodnje perilo ne sme omejevati gibanja otrok. Hkrati morajo biti popolnoma vpojne in odvajati znoj od telesa.

Spodnje perilo z igrivim dizajnom, ki bo všeč otrokom

Otroci obožujejo vesele barve in igrive slike. Originalnih kosov spodnjega perila ne najdete le v razprodajah in znižanih paketih. Otroke razveselite z nogavicami z živalmi ali hlačkami ali spodnjicami s pravljičnimi liki. Dečki bodo uspeli s tiskom stripovskih junakov, deklice pa z Miki Miško in Minnie. Če iščete češko spodnje perilo za otroke, poiščite blagovne znamke, kot so Voxx, Lonka, Styx in druge.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 113 predmetov
na stran
1-30 od 113 predmetov