Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Radi izbirate v razsutem stanju? Tukaj najdete našo popolno ponudbo za moške, ženske in otroke. Kakovostno in udobno spodnje perilo, ki ne sme manjkati v nobeni garderobi. Kul kroji, ki se vam popolnoma prilegajo, in materiali, ki vas razvajajo. Ne glede na to, ali iščete nekaj seksi za zmenek, praktičnega za vsak dan ali funkcionalnega za šport...

Radi izbirate v razsutem stanju? Tukaj najdete našo popolno ponudbo za moške, ženske in otroke. Kakovostno in udobno spodnje perilo, ki ne sme manjkati v nobeni garderobi. Kul kroji, ki se vam popolnoma prilegajo, in materiali, ki vas razvajajo. Ne glede na to, ali iščete nekaj seksi za zmenek, praktičnega za vsak dan ali funkcionalnega za šport, boste tu našli nekaj zase.

Trenýrkárna.cz - spodnje perilo za vsakogar

Za moške imamo široko paleto udobnih boksaric in dizajnerskih kratkih hlač, ki bodo vašo garderobo obogatile. Ženske lahko izbirajo med številnimi slogi hlačk, ne glede na to, ali imajo raje klasične ali tangice. Otroci bodo cenili vesele vzorce na spodnjem perilu ali kopalkah.


Izbirate lahko tudi med nogavicami, pižamami ali oblačili za prosti čas, ki dopolnjujejo vaš slog. Raziščite omejene izdaje ali naše nasvete za darila, ki vas bodo zagotovo razveselili. Izbirate lahko med prevelikimi velikostmi ali se pustite presenetiti z našimi skrivnostnimi škatlami.

Spodnje perilo čeških in mednarodnih blagovnih znamk

V naši e-trgovini boste našli spodnje perilo preverjenih blagovnih znamk, kot so Calvin Klein, Tommy Hilfiger ali Under Armour, pa tudi čeških znamk, kot sta Gino ali VoXX. Ponosni smo tudi na svoje zasebne blagovne znamke Pietro Filipi, Styx in Nedeto, ki so med najbolj priljubljenimi. Večino izdelkov smo preizkusili sami, zato vemo, kako dobro se nosijo. Ali že veste, kateri kos boste izbrali danes?

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 5522 predmetov
na stran
1-30 od 5522 predmetov