120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Čistimo zaloge! Popusti do 80 %
Popusti do 80 %
Pakiranje s popustom

Nedeto.si - o nas

Kdo smo?

Spletno prodajo izvajamo od leta 2007, ko sta si dva študenta želela ustanoviti svoje podjetje. Pomemben preboj je bil leta 2012, ko sva kupila e-trgovino trenyrkarna.cz, ki sva jo razvila v največjo e-trgovino z moškim spodnjim perilom na Češkem. Poleg moškega spodnjega perila prodajamo tudi žensko in otroško spodnje perilo, tako da imamo za vsakogar nekaj in lahko nakupujete za vso družino iz udobja svojega doma.

Trenutno se pod blagovno znamko Nedeto širimo v druge države: Slovaško, Madžarsko, Romunijo, Nemčijo, Avstrijo in Slovenijo.

Od prvega nakupa 40 kosov kratkih hlač smo zrasli do trenutne zaloge približno 350.000 kosov spodnjega perila. Ponujamo več kot 45 blagovnih znamk. Vse imamo na zalogi v našem profesionalnem skladišču in smo pripravljeni takoj poslati vaše nove najljubše kose.

Zakaj nakupovati pri nas? 

Ponujamo največjo izbiro kakovostnega spodnjega perila za moške, ne zaostajamo pa niti z izbiro za ženske in otroke. Ponosni smo na storitve za stranke in bliskovito hitro odpremo vaših paketov. Kar naročite pri nas, pošljemo še isti dan.

Ponujamo kratke hlače od velikosti S do 10XL. Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so na zalogi.

Ob nakupu nad 54,99 € vam je dostava brezplačna.

Nakupovanje v udobju doma brez tveganja

Naše izdelke lahko naročite iz udobja svojega kavča in jih preizkusite kar doma. Če vam kateri od izdelkov ne ustreza, nič hudega. Izdelke nam lahko vrnete in vrnili vam bomo denar. Z vračilom izdelkov ni treba hiteti, saj imate 120 dni časa, da nam izdelke pošljete nazaj.

Naši blagovni znamki Styx in Nedeto

Leta 2018 je bila blagovna znamka Styx odkupljena. Izdelki Styx se ponašajo z vrhunsko kakovostjo in popolno proizvodnjo z igrivimi motivi. Vsak posamezen kos znamke Styx je ročno pregledan, da se zagotovi izpolnjevanje strogih zahtev glede kakovosti. Leta 2020 je bila ustanovljena zasebna blagovna znamka Nedeto. Spodnje perilo Nedeto je za razliko od igrivih izdelkov Styx bolj zadržano in konservativno. Na voljo je v osnovnih barvah.

Pomoč drugim

Kot podjetje skušamo pomagati, kjer je to potrebno. Prodajamo kratke hlače Fuck Cancer, katerih izkupiček je namenjen boju proti raku. Podpiramo otroke v sirotišnicah, sodelujemo na dobrodelnih dogodkih in skrbimo tudi za okolje. Smo ena od trgovin z zelenim logotipom. Trgovine s tem logotipom niso ravnodušne do okoljskih in družbenih problemov v današnjem svetu. Zato izbirajo zavesten pristop, ki temelji na trajnostnem poslovanju, je etičen do zaposlenih in kupcev ter okolju prijazen.

Tým Nedeto.si