120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo vam bo dalo samozavest in občutek ženstvenosti, ki vas bo spremljal ves dan. Zato zamenjajte klasično sintetično spodnje perilo za ženske nedrčke iz merino volne, ki je izjemno mehka, zračna in udobna za vsakodnevno nošenje in šport. Prav za to so namenjeni funkcionalno spodnje perilo in termo p...

Kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo vam bo dalo samozavest in občutek ženstvenosti, ki vas bo spremljal ves dan. Zato zamenjajte klasično sintetično spodnje perilo za ženske nedrčke iz merino volne, ki je izjemno mehka, zračna in udobna za vsakodnevno nošenje in šport. Prav za to so namenjeni funkcionalno spodnje perilo in termo perilo iz merino volne, v katerih se boste tudi med športom počutili odlično in sami.

Dajte priložnost spodnjemu perilu in oblačilom iz merino volne

Merino volna je izredno fina volna, ki jo proizvaja pasma domačih ovc, znana kot merino. To je popolnoma naraven in antibakterijski material, ki v nasprotju z navadno volno ne grize in se ne praska. Poleg tega ne smrdi in ima odlične termoregulacijske lastnosti - medtem ko vas poleti hladi, vas pozimi greje. Zato se merino volna ne uporablja le za vsakdanje spodnje perilo, temveč tudi za žensko športno perilo in športne nedrčke. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-11 od 11 predmetov
1-11 od 11 predmetov