120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vas mika črno spodnje perilo? Pozabite na predsodek, da je to barva žalosti. Črno spodnje perilo je brezčasno, elegantno in čutno. V njej se boste odlično počutili, ko boste športali, imeli pomemben poslovni sestanek, bili v gledališču ali le poležavali doma. Črno spodnje perilo je zmaga tudi za otroke ali bolje rečeno njihove starše. Madeži nis...

Vas mika črno spodnje perilo? Pozabite na predsodek, da je to barva žalosti. Črno spodnje perilo je brezčasno, elegantno in čutno. V njej se boste odlično počutili, ko boste športali, imeli pomemben poslovni sestanek, bili v gledališču ali le poležavali doma. Črno spodnje perilo je zmaga tudi za otroke ali bolje rečeno njihove starše. Madeži niso samo črni. Vendar ne pozabite, da črna barva ni primerna pod svetlimi oblačili. V tem primeru raje posezite po belem spodnjem perilu. S tem se izognete najpogostejši modni napaki.

Črno spodnje perilo za moške, ženske in otroke

Črne kratke hlače in bokserice ne smejo manjkati v moški garderobi. Poleg tega, da je črna barva praktična, privlači tudi predstavnice nežnejšega spola. Črna barva moškega spodnjega perila pomeni avtoriteto, moč in eleganco. Ženske lahko izbirajo med črnimi modrčki, hlačkami, tangicami in zapeljivimi brazilkami. Žensko spodnje perilo v črni barvi je primerno za vsakdanje nošenje, pa tudi za intimne trenutke. Preprosto posezite po pravem materialu. Medtem ko so naravni materiali, kot so bombaž, organski bombaž ali bambus, najbolj udobni za vsakodnevno nošenje, mora biti razkošno in zapeljivo perilo izdelano iz satena in lahkih umetnih materialov. Stavite na kombinacijo s čipko in spremenili se boste v boginjo spalnice.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 635 predmetov
na stran
1-30 od 635 predmetov