120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Privoščite si vročo kopel ob svečah in se nato zavijte v bombažni kopalni plašč, s katerim bodo dolgi zimski večeri veliko bolj znosni. Topla oblačila s kapuco ali šalovimi ovratniki vas bodo vzela v svoje tople roke in vas nikoli več ne izpustila. Ali imate za ta večer načrtovano kaj posebnega? Oblecite si zapeljivo haljo, ki vas ovija v saten ...

Privoščite si vročo kopel ob svečah in se nato zavijte v bombažni kopalni plašč, s katerim bodo dolgi zimski večeri veliko bolj znosni. Topla oblačila s kapuco ali šalovimi ovratniki vas bodo vzela v svoje tople roke in vas nikoli več ne izpustila. Ali imate za ta večer načrtovano kaj posebnega? Oblecite si zapeljivo haljo, ki vas ovija v saten in čipke, in opazujte, kako se partnerju zasvetijo oči.

Kakovostno spodnje perilo je bistvenega pomena

Nekateri potrebujejo le udoben kopalni plašč, drugi si ne morejo privoščiti kakovostne pižame in spodnjega perila. Pri izbiri upoštevajte obdelavo, kroj in uporabljene materiale. Primerna izbira je spodnje perilo iz naravnih tkanin, kot so bombaž, bambusova vlakna ali modal. Pogosto se uporabljajo v kombinaciji z elastanom ali poliestrom za izboljšanje vzdržljivosti, podaljšanje življenjske dobe in povečanje elastičnosti oblačil. Za običajno dnevno nošenje so primerne klasično krojene spodnjice in udoben modrček, za spanje pa so idealne udobne kratke hlače.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-26 od 26 predmetov
1-26 od 26 predmetov