Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Modrček je nekaj, kar večina od nas nosi ves dan, zato je zelo pomembno, da se v njem dobro počutimo. Zato boste pri Trenýrkárna.cz našli klasične modrčke Calvin Klein za vsakodnevno nošenje, čipkaste in push-up modrčke za posebne priložnosti ter športne modrčke iz merino volne, ki vam bodo v oporo pri vsaki aktivnosti. Od vas je odvisno, kater...

Modrček je nekaj, kar večina od nas nosi ves dan, zato je zelo pomembno, da se v njem dobro počutimo. Zato boste pri Trenýrkárna.cz našli klasične modrčke Calvin Klein za vsakodnevno nošenje, čipkaste in push-up modrčke za posebne priložnosti ter športne modrčke iz merino volne, ki vam bodo v oporo pri vsaki aktivnosti. Od vas je odvisno, katero boste nosili danes.

Kako izbrati odlično prilegajoči se modrček?

Žensko spodnje perilo se vam mora popolnoma prilegati, kar velja tudi za nedrčke. Ali vam modrček dobro pristaja, je odvisno od izbire prave velikosti, ki jo lahko preprosto ugotovite s pomočjo krojaškega metra. Najprej ugotovite obseg svojega modrčka - izmerite ga tik pod prsmi, pri čemer naj bo merilo vodoravno. Nato meritev ponovite v višini prsi, nad prsnimi bradavicami. Idealno velikost skodelice določite tako, da od obsega pod prsmi odštejete obseg čez prsi. Če je razlika med obsegoma približno 10-12 cm, pomeni, da imate skodelice velikosti A.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 43 predmetov
na stran
1-30 od 43 predmetov