120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Modrčki s steznikom ali brez njega so sestavni del garderobe vsake ženske. Podpirajo in oblikujejo prsi, dajejo samozavest in lahko tudi lajšajo bolečine v hrbtu. Za brezšivni modrček s podložno žico, ki je skoraj neviden pod oblačili, je primerna majica, majica ali obleka. Zato se ne bojte investirati v žensko brezšivno spodnje perilo, ki se z...

Modrčki s steznikom ali brez njega so sestavni del garderobe vsake ženske. Podpirajo in oblikujejo prsi, dajejo samozavest in lahko tudi lajšajo bolečine v hrbtu. Za brezšivni modrček s podložno žico, ki je skoraj neviden pod oblačili, je primerna majica, majica ali obleka. Zato se ne bojte investirati v žensko brezšivno spodnje perilo, ki se zaradi elastičnega materiala prilagodi vsaki postavi, nikjer ne tišči in se ne trga.

Kako izbrati ženski modrček?

Pri izbiri modrčka nista pomembna le velikost in kroj, temveč tudi kakovost izdelave in oblika naramnic. Ženske z večjimi prsmi bodo cenile ojačane modrčke s širokimi naramnicami, ki nikjer ne tiščijo, medtem ko bodo manj obdarjenim ženskam všeč udobni modrčki s trikotnimi skodelicami, ki poudarijo naravno obliko prsi. Če si želite dih jemajočega dekolteja, ne smete izpustiti zapeljivega bardota, katerega oblika poudari zgornjo linijo prsi, ali push-up modrčka, ki naravno dvigne in oblikuje prsi. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-18 od 18 predmetov
1-18 od 18 predmetov