Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Enobarvno spodnje perilo brez potiska je klasika, ki ima častno mesto v vsaki omari. Videti je okusno, ne zastara in lahko ga poljubno kombinirate med seboj. Ženske bodo še posebej cenile enobarvne hlačke brez potiska in nevidne majice, ki jih lahko brez skrbi nosijo pod prosojno obleko ali srajco. Tudi moški ne smejo zaostajati - preproste maj...

Enobarvno spodnje perilo brez potiska je klasika, ki ima častno mesto v vsaki omari. Videti je okusno, ne zastara in lahko ga poljubno kombinirate med seboj. Ženske bodo še posebej cenile enobarvne hlačke brez potiska in nevidne majice, ki jih lahko brez skrbi nosijo pod prosojno obleko ali srajco. Tudi moški ne smejo zaostajati - preproste majice, kratke hlače in bokserice brez potiska so videti elegantno in so zato kot nalašč za posebne priložnosti.

Kakovostni material je bistvenega pomena

Da bi se počutili udobno, nas ne sme nikjer ugrizniti, opraskati ali prehladiti. Osnova za spodnje perilo ter moške in ženske nogavice je visokokakovosten material, ki je prijeten na otip in ne draži kože. Spodnje perilo iz naravnih materialov, kot so bombaž, bambusova vlakna ali modal, je primerno za vsakodnevno nošenje. Priljubljena je tudi kombinacija naravnih materialov z elastanom ali poliestrom. To izboljša trpežnost, podaljša življenjsko dobo in poveča elastičnost spodnjega perila, kar zagotavlja večje udobje pri nošenju.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 365 predmetov
na stran
1-30 od 365 predmetov