Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ujemite se v žensko bombažno haljo in si polepšajte ponedeljkova jutra, dolge vikend dni ali proste večere ob kozarcu česa dobrega. Topla oblačila s kapuco ali šalovimi ovratniki vas bodo vzela v svoje tople roke in vas nikoli več ne izpustila. Ali imate za ta večer načrtovano kaj posebnega? Oblecite zapeljivo žensko haljo Obsessive, ki vas ovi...

Ujemite se v žensko bombažno haljo in si polepšajte ponedeljkova jutra, dolge vikend dni ali proste večere ob kozarcu česa dobrega. Topla oblačila s kapuco ali šalovimi ovratniki vas bodo vzela v svoje tople roke in vas nikoli več ne izpustila. Ali imate za ta večer načrtovano kaj posebnega? Oblecite zapeljivo žensko haljo Obsessive, ki vas ovija v saten in čipko, in opazujte, kako se vašemu partnerju zasvetijo oči!

Kakovostno spodnje perilo je bistvenega pomena

Nekateri ljudje radi nosijo kopalni plašč na golem telesu, drugi si ne morejo privoščiti kakovostnega spodnjega perila in pižame. Kaj boste na koncu nosili v posteljo, je odvisno od vaših osebnih preferenc. Poleti boste zaspali v satenski nočni srajci ali dolgi spalni majici, v hladnih zimskih nočeh pa boste cenili ženske pižame iz tople flanelne ali bombažne tkanine. Pižama vas nikakor ne sme stiskati, potiskati ali zvijati. Enostavnejši in ohlapnejši je kroj, bolj miren in kakovosten je spanec.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 34 predmetov
na stran
1-30 od 34 predmetov