120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Nedrčki brez oblazinjenja imajo mehke skodelice brez ojačitve, ki dajo izstopati naravni obliki prsi, hkrati pa jo rahlo oblikujejo. Skodelice so lahko gladke, da se ne nabirajo pod oblačili, ali okrašene s čipko, mrežastimi detajli ali subtilnimi trakovi za povečanje dekolteja. Neizpodloženi nedrčki brez steznika so odlična izbira za ženske, k...

Nedrčki brez oblazinjenja imajo mehke skodelice brez ojačitve, ki dajo izstopati naravni obliki prsi, hkrati pa jo rahlo oblikujejo. Skodelice so lahko gladke, da se ne nabirajo pod oblačili, ali okrašene s čipko, mrežastimi detajli ali subtilnimi trakovi za povečanje dekolteja. Neizpodloženi nedrčki brez steznika so odlična izbira za ženske, ki si želijo popolnega udobja, medtem ko bodo ženske z obilnimi prsmi cenile oblazinjene nedrčke s steznikom.

Kako izbrati ženski modrček?

Ženski modrček mora poudariti vaš slog, zagotavljati udobje čez dan in v idealnem primeru tudi povečati vašo samozavest. Če si želite dih jemajočega dekolteja, ne smete izpustiti trikotnega modrčka z ojačanimi skodelicami, zapeljivega bardota, katerega oblika poudari zgornjo linijo prsi, ali push-up modrčka, ki naravno dvigne in oblikuje prsi. Radi nosite oprijete majice in obleke? V tem primeru si omislite brezšivni modrček, ki je pod oblačili skoraj neviden.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 169 predmetov
na stran
1-30 od 169 predmetov