120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vsi to poznamo - po dnevu na nogah se bojimo trenutka, ko moramo v družbi prijateljev, družine ali partnerja sezuti čevlje. Rešitev ni v tem, da v torbici nosite rezervni par čistih nogavic. Dovolj je, da klasične nogavice zamenjate z nogavicami iz bambusovih vlaken ali antibakterijskimi nogavicami z vsebnostjo srebra, da se zjutraj poslovite o...

Vsi to poznamo - po dnevu na nogah se bojimo trenutka, ko moramo v družbi prijateljev, družine ali partnerja sezuti čevlje. Rešitev ni v tem, da v torbici nosite rezervni par čistih nogavic. Dovolj je, da klasične nogavice zamenjate z nogavicami iz bambusovih vlaken ali antibakterijskimi nogavicami z vsebnostjo srebra, da se zjutraj poslovite od neprijetnega vonja stopal. 

Dajte priložnost ženskim nogavicam s srebrom

Antibakterijske nogavice s srebrovimi delci uničujejo izbrane vrste bakterij, absorbirajo vonjave in preprečujejo nastanek plesni. Funkcionalne srebrne nogavice so popolne za šport in dejavnosti na prostem, saj vam omogočajo, da se osredotočite na zmogljivost. Če pa imate zdravstvene težave, kot je sladkorna bolezen, ali pa od jutra do večera delate na nogah, poskusite z zdravstvenimi nogavicami. Poleg vsebnosti srebra je zanje značilen tudi zelo ohlapen rob, ki ne povzroča bolečih mehurjev in otekanja okončin.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-11 od 11 predmetov
1-11 od 11 predmetov