120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vsak od nas to pozna - kadar koli moramo sezuti čevlje, bodisi v čakalnici pri zdravniku, v garderobi ali celo na obisku pri prijateljih, se bojimo, da nas bodo nogavice izdale in nam bodo noge smrdele ves dan. Rešitev ni v tem, da v torbici nosite rezervni par čistih nogavic, temveč da izberete nogavice iz bambusovih vlaken ali nogavice s sreb...

Vsak od nas to pozna - kadar koli moramo sezuti čevlje, bodisi v čakalnici pri zdravniku, v garderobi ali celo na obisku pri prijateljih, se bojimo, da nas bodo nogavice izdale in nam bodo noge smrdele ves dan. Rešitev ni v tem, da v torbici nosite rezervni par čistih nogavic, temveč da izberete nogavice iz bambusovih vlaken ali nogavice s srebrom, ki učinkovito uničujejo bakterije, absorbirajo neprijetne vonjave in preprečujejo nastanek plesni.

Dajte priložnost antibakterijskim nogavicam za ženske

Ženske antibakterijske nogavice s srebrnimi delci so na voljo v več različicah. Pri športu in na prostem uporabljajte funkcionalne nogavice s srebrno barvo, ki vam omogočajo, da se osredotočite na zmogljivost. Če pa imate zdravstvene težave, kot je sladkorna bolezen, ali pa od jutra do večera delate na nogah, poskusite z zdravstvenimi nogavicami. Poleg vsebnosti srebra je zanje značilen tudi zelo ohlapen rob, ki ne povzroča bolečih mehurjev in otekanja okončin.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-12 od 12 predmetov
1-12 od 12 predmetov