120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete kakovostne ženske nogavice za vsakodnevno nošenje in nošenje na prostem? Preizkusite ženske nogavice merino, ki so izdelane iz najfinejše volne merino. Za razliko od klasične volne ne grize, se ne praska in ne smrdi. Ženske nogavice iz merina so tudi antibakterijske, kar preprečuje težave s plesnijo in plesnijo, ter imajo odlične termore...

Iščete kakovostne ženske nogavice za vsakodnevno nošenje in nošenje na prostem? Preizkusite ženske nogavice merino, ki so izdelane iz najfinejše volne merino. Za razliko od klasične volne ne grize, se ne praska in ne smrdi. Ženske nogavice iz merina so tudi antibakterijske, kar preprečuje težave s plesnijo in plesnijo, ter imajo odlične termoregulacijske lastnosti - poleti vas hladijo, pozimi pa grejejo. 

Kako izbrati prave nogavice?

Nogavice niso le za okras, ampak opravljajo številne pomembne funkcije. Med drugim ščitijo pred vlago in mrazom, preprečujejo prekomerno potenje, vpijajo neprijetne vonjave in izboljšujejo pretok krvi v stopalih. Ne pozabite, da nogavice ne smejo zdrsniti ali stisniti stopal ali pustiti bolečih mehurjev na teletih ali gležnjih. Pomembna je tudi kakovost uporabljenih materialov - bombažne in bambusove nogavice so primerne za vsakodnevno nošenje, nogavice in funkcionalne nogavice iz merina ali srebra pa so primerne za šport.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-7 od 7 predmetov
1-7 od 7 predmetov